Agropraca Goldenline
kontakt@agropraca.pl

Drogi Użytkowniku, korzystasz z serwisu bez zmian w ustawień w zakresie prywatności, więc wcześniej wyraziłeś zgodę na przetwarzanie danych osobowych. Korzystanie z serwisu ma być dla Ciebie wygodne. Dokładamy wszelkich starań, aby dopasować dostępne i reklamy do zakresu Twoich preferencji. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia prywatności. Dowiedz się więcej.

Dodaj ofertę pracy

Przeglądaj Oferty

Dodaj CV

Przeglądaj CV

Kierunek: Technik technologii żywności


Podmiot oferujący kształcenie:

NOVA Centrum Edukacyjne Sp. z o.o.

Adres: ul. Sienkiewicza 66, 25-501 Kielce

Numer telefonu: 794-400-872

Adres email: wojcikkielce@nova.edu.pl

Kwalifikacja:

T.16. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych

Do wyboru: T.2. Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń; T.3. Produkcja wyrobów piekarskich; T.4. Produkcja wyrobów cukierniczych; T.5. Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych; T.18. Obróbka ryb i produkcja przetworów rybnych

Nauka trwa 2 lata, tj. 4 semestry, zajęcia odbywają się w trybie zaocznym.
Wystawiamy zaświadczenia do ZUS.

 
Warunki rekrutacji:

W  NOVA naukę możesz rozpocząć  od semestru jesiennego (wrzesień) lub od semestru wiosennego ( luty). Nabór prowadzimy przez cały rok!
W każdym momencie możesz zapisać się do naszych szkół i placówek, również na wyższe semestry, jeśli uczyłeś się wcześniej w szkole, która nie spełniła Twoich oczekiwań. 
Nie czekaj do ostatniej chwili, bo o przyjęciu decyduje kolejność zgłoszeń.
Przyjmujemy bez egzaminów wstępnych.
Aby zapisać się do jednej ze szkół/ placówek NOVA przyjdź do naszego biura lub wypełnij formularz  zamieszczony na stronie.
Przy zapisie gwarantujemy minimum formalności.
Doradzamy przy wyborze zawodu.
Uwaga! Można również uzyskać świadectwo z kwalifikacji i zaświadczenie o ukończeniu kursu po gimnazjum lub ośmioletniej szkole podstawowej.


Potrzebne dokumenty:

- oryginał świadectwa ukończenia szkoły niższego szczebla (duplikat, odpis lub kserokopia potwierdzona notarialnie),
- 2 zdjęcia (format legitymacyjny),
- zaświadczenie lekarskie od lekarza medycyny pracy ( o braku przeciwwskazań do podjęcia nauki),
- podanie o przyjęcie (na druku szkoły) lub formularz zamieszczony na stronie,
- dowód osobisty do wglądu.


Technik technologii żywności opracowuje nowe produkty żywnościowe i technologie ich wytwarzania.  Organizacją i zarządza procesem wytwarzania produktów żywnościowych.  


Praca:

Po ukończeniu możesz pracować w dowolnym podmiocie gospodarczym/ organizacji prowadzącym produkcję żywności bez względu na formę prawną czy własnościową.


 

W czym możemy pomóc?

Skontaktuj się z nami

Czat AGROPRACA.PL

Jeśli chcesz skorzystać z pomocy konsultanta proszę wybierz temat i kliknij przycisk połącz.

Agropraca oferty pracy